RRETH NESH

Përparimi

Topa

PREZANTIMI

Shijiazhuang Topa Trading Co, Ltd, është prodhuesi profesional i Aparateve Hidraulike, Tubit Hidraulik dhe produkteve të përafërta prej stileve standarde deri tek modelet e ndërlikuara, të personalizuara. Ne kemi qenë në produkte hidraulike për më shumë se 20 vjet, me diapazone të gjera presioni operativ, nivele optimale të rezistencës ndaj konsumimit, qëndrueshmëri afatgjatë dhe aftësi transferimi me performancë të lartë.

 • -
  Themeluar në 1993
 • -
  27 vjet përvojë
 • -+
  Më shumë se 1000 produkte
 • -$
  Më shumë se 10 milion

INFORMACION

Risi

LAJME

Së pari Shërbimi

 • Si i ruani tubat hidraulikë?

  Kush ju mori paratë nga zorra e gomës në magazinën tuaj? A jeni zhgënjyer kur zbuluat se zorra hidraulike është dëmtuar kur nxitoni ta përdorni? Pse dëmtohet? Tubi juaj gome hidraulik ruhet në depo, nuk u shkatërrua dhe nuk u ekspozua ndaj diellit dhe erës. Pse është...

 • Si të zëvendësoni montimin hidraulik

  Shumica e pajisjeve të zorrës hidraulike mund të mbajnë presion të lartë dhe të zgjasin për një kohë të gjatë, por pasi pajisjet të prishen ose dëmtohen rëndë, do t'ju duhet t'i zëvendësoni ato menjëherë për të parandaluar shkaktimin e më shumë dëmtimeve në zorrën tuaj. Zëvendësimi i pajisjeve të zorrës hidraulike nuk është e vështirë dhe edhe nëse nuk keni ...