Shitet pajisje depozitimi në shtëpi të çelikut të pandryshueshëm të çelikut të bashkimit të zorrës së ajrit

Përshkrim i shkurtër:

Gates 100r7 100r5 tub hidraulik me presion të lartë jic të ripërdorshëm Depo në shtëpi për pajisje çeliku të pandryshkshëm bashkues çorape ajri

Pajisjet e zorrës hidraulike të ripërdorshme përbëhen nga dy grupe: një fole dhe një dalë. Pajisjet hidraulike të ripërdorshme përdoren në fund të zorrës hidraulike, pa marrë parasysh nëse është montim apo mirëmbajtje, nuk nevojitet asnjë makinë fiksuese. Shtë një aksesor efikas dhe ekonomik në sistemin hidraulik.


Detaje të Produktit

FAQ

Gates 100r7 100r5 tub hidraulik me presion të lartë jic të ripërdorshëm Depo në shtëpi për pajisje çeliku të pandryshkshëm bashkues çorape ajri

Skajet e zorrës hidraulike të ripërdorshme përbëhen nga dy grupe: një fole dhe një dalë. Pajisjet hidraulike të ripërdorshme përdoren në fund të zorrës hidraulike, pa marrë parasysh nëse është montim apo mirëmbajtje, nuk nevojitet asnjë makinë fiksuese. Shtë një aksesor efikas dhe ekonomik në sistemin hidraulik.

Pipe Coupling

 

 

orb fittings

Eaton pajisje të ripërdorshme Karakteristikë:

1. Pajisjet e ripërdorshme 100r7 Materiali: çelik karboni, çelik

2. pajisje të zorrës me presion të lartë të ripërdorshëm Thread: NPT / NPSM JIC ORFS BSPP / BSPT

3. pajisje për përdorimin e zorrës hidraulike të ripërdorshme për shitje Temperatura: -40 ° deri 212 ° F

 

eaton fittings

Avantazhi i pajisjeve të ripërdorshme 100r5:

1. pajisje parkeri të ripërdorshme Montim i thjeshtë pa makinë prerëse
2. pajisjet e zorrës së ripërdorshme Lidhësi nuk është fiksuar përgjithmonë në zorrën hidraulike, thjesht hiqni jakën nga kërcelli i valvulës dhe hiqni pajisjet shtesë
3. pajisje të ripërdorshme Lehtë për tu instaluar dhe mirëmbajtur

eaton hydraulic fittings

Zbatimet e rrymës së përdorimit të zorrës së ajrit:

• Lëngjet hidraulike të bazës së naftës dhe vajrat vajosës

Tregjet:
• Pylltaria
• Transporti
• Ndërtimi
• Terrenet & Mirëmbajtja e Ndërtesave
• Hekurudha
• Vegël makinerie
• Trajtimi i materialit
• Bujqësia
• Pajisjet komunale

 

gates hose fittings

 

Topa është një kompani teknike, me fokus të lartë në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e depove të shtëpisë, të tubave hidraulikë të tubave të ajrit të ripërdorshëm, të tubave të ajrit të ripërdorshëm dhe të produkteve të tjera të ngjashme.

Produktet tona kryesore janë pajisje metrike, pajisje JIC, pajisje BSP, pajisje hidraulike, çorape hidraulike, përshtatës hidraulikë dhe produkte të ngjashme.

Në TOPA do të gjeni saktësisht produktet që dëshironi. Ne jemi një prodhues me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja hidraulike!

 

ryco fittings

Paketimi i pajisjeve të gete të ripërdorshme Aeroquip:

1. gete e ripërdorshme përfundon Paketimi i qeseve plastike.

2. pajisje paketimi të forta prej kartoni të ripërdorshëm të tubave të ajrit të ripërdorshëm

3. paletë e ripërdorshme e pajisjeve të çorapeve jic

 

hydraulic elbow

hyd hose fittings


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni