Pehea e hoʻololi ai i ka hoʻopili pono hydraulic

Hiki i ka hapanui o nā hose hydraulic ke hāpai i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe a mau no ka manawa lōʻihi akā i ka wā e haki ai nā pono a i ʻole ʻinoʻino loa, pono ʻoe e pani koke iā lākou e pale i ka hōʻino ʻana i kāu kaukini. ʻAʻole paʻakikī ka hoʻololi ʻana i nā pono o ka hose hydraulic a ʻoiai inā ʻaʻohe ou mechanical a i ʻole plumbing ʻike, hiki iā ʻoe ke maʻalahi i ka hana iā ʻoe iho. I mea e kōkua ai iā ʻoe e pani i nā pono hose hydraulic ma kāu ʻōnaehana hydraulic, e hāhai i kēia mau hana maʻalahi.

KaʻAnuʻu Hana 1 - E huli i nā wahi pilikia
Pono ʻoe e hana i kahi nānā ʻike o ka ʻōnaehana uila, e hoʻoholo ai i ka nui o ka pōʻino. E ʻike i nā pono i hoʻopōʻino pono ʻia a me nā hulu kulu, e māka i nā wahi pilikia, ua mākaukau i kēia manawa e pani i nā pono o nā kaula

KaʻAnuʻu 2 - Hoʻomaha i ke kaomi ma nā paukū uila
Ma mua o kou hoʻāʻo ʻana e hoʻoponopono hou i ke kaukini lolina, pono ʻoe e hoʻomaha i ke kaomi ma nā paukū uila e pale ai i ka puhi.

KaʻAnuʻu Hana 3 - Wehe i nā Components Hose
I mea e hoʻololi ai i nā kaula o ka hose i wāwahi ʻia a i hōʻino ʻia hoʻi, pono ʻoe e hemo i kekahi o nā mea i loko o ke kaukini loloa e like me nā kiaʻi, nā paʻa, ka hale a me nā mea ʻē aʻe. I pale i ka huikau, e nānā i nā wahi o kēia mau mea a i ʻole lawe wale i kahi kiʻi o lākou ma mua o kou hemo ʻana iā lākou. ʻO kēia ala, e maʻalahi iā ʻoe e hoʻihoʻi iā lākou i ko lākou mau wahi kūpono ma hope o kou pani ʻana i nā pono hose hydraulic. Ma hope o ka lawe ʻana i nā memo a i ʻole ke kiʻi ʻana i nā kiʻi, hiki iā ʻoe ke wehe i kēia mau ʻāpana pākahi a waiho iā lākou i kahi palekana. E lepili i kēlā me kēia meahana e maʻalahi ai iā ʻoe e ʻike iā lākou ma hope.
0
KaʻAnuʻu 4 - Wehe i nā Tube Fittings
ʻO ka hapanui o nā pono o nā pono hose e pīpī ke hoʻohuli ʻia ka pauma neʻe no laila e pono ʻoe i ʻelua mau wrenches e wehe i kēia mau ʻāpana swiveling. ʻO ka hapa nui o nā pono i ʻelua mau huina no laila pono ʻoe e hoʻopaʻa i hoʻokahi wrench ma ka ʻaoʻao o kekahi o nā hui e hoʻopaʻa paʻa a ʻo kekahi wrench e hoʻohuli i ka hoʻohui ʻē aʻe. Inā kū paʻa nā mea hoʻopili, pono ʻoe e noi i kahi lubricant e kōkua e hoʻokuʻu iā lākou.

Inā pono ʻoe e hemo a kāpae i ka hose ponoʻī, pono ʻoe e hoʻokuʻu i nā pono e hoʻopili ʻia i ka kaukini a huki i ke kaukini.

Ka Papa 5 - Hoʻomaʻemaʻe a Hoʻololi i nā pono
Ma hope o ka hemo ʻana o ka hose, e hoʻomaʻemaʻe i nā mea pono e hoʻohana ana i ka pālule a ʻike pono ʻaʻole e komo nā ʻōpala a lepo paha i kāu mīkini a hoʻohaumia iā ia. Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe i kāu mau pono, e lawe i nā kiʻi āu i kiʻi ai ma mua o ka hemo ʻana i nā kaula hose a hoʻohana i kēia mau kiʻi ma ke ʻano he alakaʻi i ka hoʻihoʻi pū ʻana i nā pono. E hoʻouka i nā pono hou a me nā mea pono a hōʻoia i ka hoʻopaʻa ʻana a me nā kiaʻi i ko lākou wahi kūpono. E pili ana i nā paukūʻolokaʻa, e hoʻihoʻi pono i nā kui paukū i mua o kou pani ʻana i nā apo pahele e paʻa ai nā mākia.


Ka manawa Post: ʻOkakopa-14-2020